Post by vibogurosysc on Feb 17, 2022 7:45:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифікувати більше жетонів ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Ця гра насправді дуже весела зі своїм бойовим стилем, а графіка досить пристойна разом із персонажами, яких ви збираєте. Однак є одна проблема. Нещодавно я заробив кілька квитків рангу, і коли я перевірив, чи є у мене такі, там не було квитків. Чи є вимога заробляти рейтингові квитки, як-от певний рівень чи щось таке?
Я дуже люблю цю гру, у неї є старі дизайни персонажів і нові з усіх поколінь, але я хотів би побачити війну з дизайном кібертронів у грі!
Можна було б справедливіше розподіляти рейтингових ботів із шардів. Відносно розчаровує.
Чому ви хочете вибрати енергон замість золота, щоб змінити складність на арені, деякі з них я можу виграти через складність, я витратив так багато енергії, і гра продовжує відставати на арені, чи не могли б ви виправити цю проблему
Супер.
Не вдається ввійти. У мене чудовий Wi-Fi та підключення до Інтернету. У грі є внутрішні проблеми, а також сказано, що у мене є наявний обліковий запис. Я щойно завантажив цю гру і ніколи раніше не грав. У розробників є проблеми, грають на свій страх і ризик
Чудово, можна додати лише кілька пропозицій бота: Sunstreaker, Deepcover, Stinger, Crosshair, Elita 1 (Bayverse), Chromina (Bayverse), Jolt, Que, The Wreckers (Leadfoot, Topspin і Roadbuster), The Dinobots, KSI Bots, Brawn , Jazz (Bayverse), Skids and Mudflap (G1 і Bayverse), Jetfire (Bayverse), Mirage (Bayverse), Galvatron (Bayverse), тож насправді це боти, яких я хочу у грі першим, ніж інші боти, але я не поспішаючи, і вам не потрібно додавати всіх цих ботів, якщо ви цього не хочете.
TRANSFORMERS: Forged to Fight Δράση zzq
Beholder 2 Lite સાહસિક lca
Це збій, я збирався отримати дубинку, і він не має з’єднання. У мене потужний Wi-Fi, я перевірив мій Wi-Fi, і з ним не було проблем десять, я перезапускаю гру і gpt bonecrusher ще одна річ, це було б веселіше, якби вона була офлайн
Це весело і трохи відрізняється від бойових ігор, але настальгічне для любителів трансформерів.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ: ВИКОРИСТОВУЙТЕ ОБЕРЕЖНО. Служба підтримки клієнтів Kabam не докладе зусиль, щоб вирішити будь-які проблеми з вашим обліковим записом. Будьте готові до довгого очікування відповідей і відсутності будь-якої допомоги, права власності чи рішення. Подумайте, перш ніж робити покупки або ділитися своїми даними, тому що Kabam не зможе ними керувати. Через 2 дні все ще очікуємо відповіді на офіційну скаргу.
Я люблю 🤩🤩 всесвіт Трансформерів, тому я грав у цю гру і повір мені ..... це найкраща гра трансформерів з тих пір, як я коли-небудь грав на андроїд. Але є лише дві речі, які розробник має зробити, щоб покращити гру (1) має бути варіант навчання, в якому ми можемо перевірити наших ботів / покращити наші навички (2) будь ласка, попрацюйте над FPS цієї гри, тому що щоразу, коли я граю в будь-яку гру з низьким FPS, мені стає незручно. Тільки в цих речах варто спробувати.
Найвідоміші ігри на Айфон. Найкращі безкоштовні ігри для ...
Найкраща гра, яка коли-небудь була, я б хотів, щоб було легше отримати більше ботів.
Гра топ тільки додайте більше персонажів, а це так скучно грати за цих самих персонажів.
Завантаження файлу TRANSFORMERS-Forged-to-Fight-v8-6-0.apk. Завантажити [161.18 Mb]. Не вдається завантажити? Скачать сейчас · Набирающие популярность.
Потрібно більше персонажів, чудова гра
Люди стикаються з серйозними проблемами з ігровою графікою, жодних деталей у грі не видно, багато разів намагалися перевстановити, але проблеми все одно ті самі. Будь ласка, виправте ці проблеми якомога швидше, інакше люди почнуть видаляти цю гру...
Це весела гра, а керування простим у використанні, але 4-зіркових ботів або 5-зіркових ботів дуже важко отримати, тому я оцінив її на 3 зірки, і я не той хлопець, якому подобаються типи ігор з рангом 1-5, тому що Я просто думаю, що це нудно, але мені сподобалася ця гра, тому, будь ласка, спростіть оновлення або отримання 5-зіркових ботів, але все одно рекомендую, оскільки вона має дивовижну графіку та інші
Я втратив свій прогрес. Я знову і знову пишу, щоб відновити свій обліковий запис. Вони відповідають, але не повертають мій обліковий запис. Я навіть дав скріншот свого облікового запису. Скільки часу їм потрібно.
Це круто і круто, ти можеш битися як смертний бій1😃😃😃😃😃😃😃😃🙃🙃😍🤩🤩🤩😃😃😃😃😃
Трансформеры: Закаленные в бою Экшен xynw
Я більше не можу заробити квитки на рейд Я думаю, що є збій/помилка. Трохи дратує, що немає огляду карт, щоб ви могли планувати атаки тощо, як MCOC (також ви, хлопці), і я думаю, що має бути інша гра для майбутнього використання.
Круто
ПРОБЛЕМА З ЛАГОМ все досить добре, але звуковий ефект бою не виглядає природним і виглядає занадто просто, у нас немає вибору змінити графіку, і кадри в секунду досить низькі, а мій телефон підтримує 120 Гц.. гра дуже гальма під час сцени діалогу і у меню для пристроїв високого класу, хоча у мене є 8 ГБ оперативної пам’яті (Poco X3 PRO). Для вирішення цієї проблеми потрібно якнайшвидше оновлення.
... що компанія має намір конкурувати з iOS і Android зсередини, ... В категорії найкраща гра, перемогу здобув гейм «Transformers: Forged to Fight»,
Без слов
Transformers: Forged to Fight Ninja Rayman Game Wiki, Ninja ...
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akcja ebdh
Дайте нам спосіб посилити нашу атаку, крім модернізації, щоб ми насправді мали шанс перемогти супротивників...
Тільки найкраще. люблю правдивість ботів, але це може бути трохи збійним.
Мені дуже подобається механіка гри та все різноманіття трансформерів, щоб отримати справді чудову ідею та дуже добре виконану, продовжуйте так само!
Ахуєна гра топ ігра для слабих телефонів
Пишет что нужно пройти 0 акт но його нету
Крута гра. Я ставлю їй 5 зірок, тому що це хороша бійська гра. Є боти з різних фільмів.
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akcja ebdh
Hero Adventures, скачать Transformers Rescue Bots
Pues simplemente mola no solo lo digo porque me gusta transformers,si no tambien por los graficos medios que llegarian a los graficos buenos con un 34% de mejora de graficos mas o menos
4 Packs for sale online Pokemon Ash-Greninja-EX Box
Ця гра дуже крута і вражає ставлю 5 зір дуже крута супер гра граю вже 1 рік тому я не вважаю що ця гра погана вона супер
Ця гра чудова, тому що ви можете грати в персонажа, якого ви хочете вибрати, говорячи про персонажів, чи можемо ми, будь ласка, додати тут більше персонажів, було б чудово, якби ми могли додати кілька автоботів і десептиконів, тому що я відчуваю, що знаю про них зараз, а як щодо інші, і я був би радий, якби ви могли додати більше ботів.
Це така весела гра, єдина проблема, яка в мене була, це затримка, але ця гра справді повинна бути на консолі, це було б дивовижно, вона нагадує мені про богів несправедливості серед нас, вона така весела, що я рекомендую її всім, хто любить PvP, спочатку це легко, але стає дуже складна, це чудова гра в цілому, так що грайте в неї!
Lyk будь-яка інша гра Kabam - це добре, але 60 кадрів в секунду взагалі не здаються lyk 60 кадрів в секунду. Я не знаю, чи пов'язано це з анімацією персонажів, але ігровий процес зовсім не гладкий, якщо ви, хлопці, можете розблокувати частоту кадрів і надайте нам більше можливостей щодо продуктивності графіки, це було б vry gr8, тому що грати в цю гру і бачити, як вона працює, lyk dis просто сумно та нерівно для очей, особливо коли я граю в ігри зі швидкістю 120 кадрів в секунду, у мене хороший пристрій із частотою оновлення 120 Гц, тому я я впевнений, що це не проблема продуктивності.
я не можу відкрити його в битві зі зірками, він стає чорним і зникає
Гра прикольна