Post by vibogurosysc on Feb 17, 2022 7:51:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Το έπαιζα ως μικρό παιδί συνέχεια, ναι μπορεί να πληρώνεται αλλά είναι τόσο καλοφτιαγμένο, δημιουργικό και συνολικά φοβερό! Το concept είναι επίσης πολύ καλό, αν και δεν είναι το πιο μοναδικό concept που έχω δει, εξακολουθεί να είναι πολύ ευχάριστο και μου δίνει πολλάαυτοπεποίθηση για να τελειώσει το κακό που προκαλεί αυτό το παράσιτο.
Draw a Stickman: EPIC 2 Dobrodružné cmxb
★★★★☆☆☆☆★♥♥♥♡♡♡♡♥
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο! Η πρώτη φορά που έμαθα για αυτό ήταν όταν ένας YouTuber που ονομάζεται FGTeeV το έπαιξε για πρώτη φορά και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω μόνος μου. Και το λάτρεψα. Και τώρα το παίζω κάθε μέρα!
γιατί θα έπρεπε να το αγοράσεις για ολόκληρο το παιχνίδι.συν δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να πάρεις το παιχνίδι δωρεάν πες μου.αν πρέπει να το αγοράσεις φτιάξε το να έχει κατάστημα, μπορείς να πάρεις πράγματα και καθημερινά βραβεία και να το φτιάξεις όπου μπορείς λάβετε την πλήρη έκδοση ΔΩΡΕΑΝ.
Πώς το παίζεις γιατί πάντα κολλούσα εκεί που μας ρουφούσαν στην τρύπα κάτω από τον βράχο γιατί δεν ήξερα πώς να φτάσω στην πάνω πλευρά της μωβ γλίτσας
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΕΧΕΕ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ !!! 😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭!!!! Παρακαλώ τρία επίπεδα είναι δωρεάν, αλλά τα επόμενα επίπεδα............ διορθώστε το!!!!!!! Τώρα!!!!!!!!
Draw a Stickman: EPIC 2 アドベンチャー pcjg
(μεθυσμένη φωνή) Αυτό το παιχνίδι είναι σαν την πραγματική ζωή. συναντάς κάποιον και γίνεσαι καλύτερος φίλος, (σοβαρή φωνή), αλλά μετά σε προδίδουν και προσπαθούν να σκοτώσουν, (μεθυσμένη φωνή) αλλά μετά πεθαίνεις... μετά το επίπεδο 2 γιατί δεν έχεις χρήματα.
Πολύ διασκεδαστικό!! Είχα ένα πρόβλημα πριν, αλλά το διόρθωσα! Είμαι πολύ λυπημένος που έπρεπε να πληρώσω για να συνεχίσω, αλλά πρέπει να βγάλεις χρήματα με κάποιο τρόπο.
Μου αρέσει η ιστορία Μου αρέσει όλο το στυλ τέχνης και πώς το έφτιαξες είναι ένα ωραίο φυσιολογικό επίσης είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις άλλους χαρακτήρες και βγάζοντάς τους μερικές υπηρεσίες παιδικής φροντίδας όχι
Μου αρέσει το παιχνίδι αφού μπορείς να ζωγραφίσεις ό,τι θέλεις. Σίγουρα προτείνω αυτό το παιχνίδι σε όποιον του αρέσει να σχεδιάζει ή να παίζει με stickmen και να μάχεται
ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΟΜΩΣ ΣΤΟ STICKY SITUCATION ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΛΑΝΟΡΑΤ!
Έδωσα αυτό το ένα αστέρι επειδή αυτό το παιχνίδι έχει paywall και μετά από 2 επίπεδα το παιχνίδι φτάνει για να αγοράσω το παιχνίδι τρύπας, έχω ολοκληρώσει το σχέδιο παρακάτω χωρίς να το αγοράσω και ξέρω ότι θέλω να παίξω τα 3 επίπεδα, παρακαλώ κάντε το δωρεάν
Το σχέδιο είναι κακό πάνω από όλα και είναι πολύ μπερδεμένο, αλλά είναι ένα παιχνίδι που το παιχνίδι λειτουργεί, αλλά το κύριο μέρος του παιχνιδιού δεν είναι καλό, είναι στον τίτλο του παιχνιδιού
Γεια σας. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι πριν αλλά ωχμ. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το σφάλμα; Συνεχίζω να σχεδιάζω έναν χαρακτήρα και δείχνει απλώς χαρακτήρες tge στο καβαλέτο, και την οθόνη χρωμάτων δίπλα του. Ξεκίνησα ξανά το παιχνίδι και μπόρεσα. Έπρεπε να το ζωγραφίσω ξανά από την αρχή. Ουσιαστικά συνεχίστηκε, οπότε τελικά το διέγραψα. 3 αστέρια γιατί και πάλι, το έπαιξα πριν και ήταν καταπληκτικό. P l i s f i x b u g
Είναι τόσο καλό
Αυτό είναι τόσο cool ο άνθρωπος είναι σαν το καταπληκτικό είναι το καλύτερο
Αυτό είναι το πιο νοσταλγικό παιχνίδι ποτέ, φέρνει αναμνήσεις όταν ήταν το 2015, είναι τόσο δροσερό και χαλαρωτικό που μου αρέσει πολύ αυτό. Σας ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Λεπτό μπορώ να ζωγραφίσω έναν φίλο και έναν χαρακτήρα Συλλέξτε παζλ ειρήνη για να σώσετε τον φίλο σας Τώρα πάρτε χρώμα λαγουδάκι για να ολοκληρώσετε τα χρώματα Κερδίστε όλα τα boses στα επίπεδα Συλλέξτε χρώμα pincel Σχεδιάστε ένα δέντρο για να σκοτώσετε τον εχθρό ή να το σκοτώσετε ένα σπαθί Εντάξει αυτό είναι αρκετό cunstraction Τώρα βαθμολογώ all star τώρα είναι 10 i rate
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά όταν φτάνουμε στο τρίτο επίπεδο ζητά να πληρώσει για να συνεχίσει το παιχνίδι. Άρα είναι το χειρότερο.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι το κεφάλαιο 3, το οποίο δεν μπορείτε καν να παίξετε ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. Όπως καταλαβαίνω το γεγονός ότι θέλεις να βγάλεις λεφτά αλλά έλα! Πληρώστε για να παίξετε; Ποιο είναι ακόμη και το σημείο να νικήσει το κεφάλαιο αν μπορείτε να παίξετε ακόμη και το κεφάλαιο 3; Αλλά όλα τα άλλα είναι καλά
Είναι επίσης η καλύτερη στην πλήρη έκδοση
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στο επίπεδο 3, πρέπει να το πληρώσουμε και η κλήρωση παρακάτω είναι να συνεχίσει να φορτώνει και να φορτώνει. Διορθώστε το. Έπαιξα τα επίπεδα 1 και 2. Δεν μπορώ να αγοράσω αυτό το παιχνίδι.
Με συγχωρείτε γιατί υπάρχει μια λακκούβα που είναι τεράστια με μελάνι που δεν έχει νόημα επειδή είμαι στο πρώτο επίπεδο και είναι πολύ δύσκολο μην αφήσετε αυτό το παιχνίδι να σας πείσει να το εγκαταστήσετε
Draw a Stickman: EPIC 2 Nuotykių dnl
Πραγματικά καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι το παιχνίδι είναι αρκετά καθυστερημένο ή απλά δεν λειτουργεί σωστά. 2ον, με ενοχλεί πραγματικά που το ep 3 κοστίζει χρήματα, εννοώ ότι έχω μια εφαρμογή για χρήματα που βγάζει χρήματα στο διαδίκτυο, αλλά είναι πάρα πολύ (επεξεργασία) Ευχαριστώ που απαντήσατε, παρεμπιπτόντως, μπορείτε να κάνετε μια ενημέρωση όπου το επεισόδιο 3 είναι δωρεάν και το επεισόδιο 4 κοστίζει χρήματα ΑΛΛΑ το επεισόδιο 4 δεν είναι ακριβό
Είναι τόσα πολλά πράγματα που έκανα κι εγώ, απλώς έπαιξα το παιχνίδι πρώτα, πλήρωσα 2,99$ και πάρω το παιχνίδι και μετά μπορώ να παίξω μόνο δύο παιχνίδια πριν πει, ω συγνώμη που πληρώνεις πάρα πολύ, ολοκληρώστε το παιχνίδι οπότε πληρώνω 2,99$ και πάλι, τότε ολοκλήρωσα το παιχνίδι, αλλά ήθελα πολύ ολοκληρωμένη κλήρωση παρακάτω, οπότε έχω επίσης να πληρώσω 2,99 $, ο λόγος για τον οποίο δίνω αυτή την κριτική 3 αστέρων είναι επειδή το παιχνίδι δεν ήταν καλά εκτός από τις 3 πληρωμές, τα γραφικά και οι ιδέες
Μου αρέσει πολύ η δημιουργικότητα και η πτυχή του παιχνιδιού, αλλά γίνεται εξαιρετικά βαρετό μετά από σύντομο χρονικό διάστημα
Έμενα τότε με βάσης μέσα με πετάει εξω άρχιδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά εδώ είναι ένα πράγμα που περιφρονώ απολύτως αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να αγοράσετε τα άλλα μέρη και αυτό δεν είναι διασκεδαστικό γιατί σταματάτε και, αν στο παιδί σας αρέσει εμένα και δεν έχετε χρήματα, τότε μπορείτε. μην το πληρώσετε και οι γονείς σας μπορεί να μην σας αφήσουν καν να το αποκτήσετε, αυτό είναι ένα πράγμα που μισώ απολύτως αν το κάνουν δωρεάν, έχουν πιθανώς περισσότερες λήψεις και θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, ίσως πρέπει να το ξεφορτωθώ, ίσως πρέπει να το διαγράψω παιχνίδι Δεν ξέρω ότι διασκέδασα, υποθέτω ότι θα πρέπει να απαντήσω
Rem Faily 2: Tabrakan Mobil Arkade wtk
Αγαπήστε το παιχνίδι! Αν και δεν μου αρέσει το πώς πρέπει να πληρώσετε χρήματα για το πλήρες παιχνίδι μόνο για τα υπόλοιπα μολύβια και έτσι μπορείτε να συνεχίσετε την ιστορία μετά τα δύο πρώτα κεφάλαια, αλλά έχει υπέροχα γραφικά, αν και θα του έδινα πέντε αστέρια αν δεν θα μπορούσε παρά να είναι αμοιβή για να κερδίσεις το παιχνίδι. Αν και δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, και μου αρέσει η ιστορία. Αν και είναι εν μέρει ένα παιχνίδι πληρωμής για να κερδίσετε, εξακολουθεί να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε!
Θα το έδινα 5 αστέρι, αλλά πρέπει να πληρώσεις για το 3ο και είναι βαρετό γιατί μπορείς να παίξεις μόνο το 1ο και το 2ο
Κάντε το δωρεάν με διαφημίσεις
Ήταν ένα καλό παιχνίδι για να ξεκινήσει, αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό να γαντζώνονται οι άνθρωποι σε αυτό και μετά να πρέπει να πληρώνουν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, αλλά μετά τα σφάλματα αρχίζουν να χτυπούν στο επίπεδο 6... έπρεπε να αποφύγω το κρανίο του φιδιού, καθώς το να περπατάς μέχρι εκεί κάνει το παιχνίδι να μην ανταποκρίνεται. Συνέχισε να χάνεται, οπότε κοίταξα πού να πάω. Ο λαβύρινθος του μελανιού δεν συνδέεται καλά. (έπρεπε να περπατήσω μέσα από το μελάνι γιατί ένα δέντρο μέγιστου μεγέθους δεν μπορεί να φτάσει στην άλλη πλευρά) ευτυχώς ο αγώνας με το αφεντικό ήταν εύκολος (αφού έπεσε σε μερικά spoilers) και αφού κέρδισε το παιχνίδι... ένα από τα 2 τελευταία κομμάτια ενός παζλ ήταν μέσα στο κρανίο του φιδιού με αμαξάκι... Έγινε...
ΧΑΛΙΑ
Όρεο Σούπερ
Το λατρεύω, σου επιτρέπει να σχεδιάζεις ό,τι θέλεις και όποιο όπλο του δίνω 5/5 γιατί το αγαπώ τόσο πολύ ακόμα και το λογότυπο φαίνεται διασκεδαστικό! συνεχίστε να έρχεται
Το παίζει ο DanTDM!!!!!!!! Σχεδιάστε τον Όμηρο από τους Simpsons plz!!!
Πλήρωσα τα 3 δολάρια και ακόμα δεν μπορούσα να παίξω και δεν μπορώ να λάβω την επιστροφή χρημάτων.
Έπαιξα το πρώτο δεν λειτούργησε το 2 Δεν λειτούργησε
Draw a Stickman: EPIC 2 Pakikipagsapalaran lcmp
Τρομερό παιχνίδι, αν στείλατε τα δικαιώματα (που 100 τοις εκατό ΔΕΝ χρειάζεται) δεν σας αφήνει να παίξετε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που παίζω ένα παιχνίδι για κινητά αφού του έδωσα πρόσβαση στα αρχεία μου και τους άφησα να κατεβάσουν τυχαία πράγματα! Το κοίταξα γιατί όταν ήμουν παιδί ήταν δωρεάν και ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά όταν το ξαναεπισκέφτομαι, είναι ΧΑΡΑΔΑ! Οι προγραμματιστές έγιναν άπληστοι.